Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

EROMANTIKA

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy megpróbáljam minél szélesebb olvasói körhöz eljuttatni írásaimat. Erotikus regényeket írok immár két éve. Az első kettőt magánkiadásban jelentettem meg, de terjeszteni nem tudom. Arra gondoltam, hogy keletkezésük sorrendjében következő, harmadik regényemet részletekben, blog-bejegyzések formájában közzéteszem. Minden kedves erotikabarátnak jó szórakozást kívánok!

Friss topikok

Szegény ember lánya - 8. rész

2014.05.14. 15:44 Alíz Molnár

- Állj fel, kicsim. – lihegte. – Gyere, térdelj ide. – és vállainál fogva finoman lenyomta Elzát.

A férfi izgatottan kioldotta a nadrágját. Homloka verejtékben úszott. Kihúzta az alsónadrágjából merev péniszét. A lánynak nem volt még túl sok tapasztalata ezen a téren, de azt így is meg tudta állapítani, hogy a hímtag nem volt egy tekintélyes méret.

Az ügyvéd a tarkójánál fogva megragadta Elzát és arcát a nemi szervéhez húzta. Péniszével megérintette a lány ajkait, aki viszolyogva vette azt a szájába.

- Jól van. – suttogta a férfi elégedetten. – Jó kislány vagy. Csináld csak… Finoman.

Dr. Séra hangosan nyögdécselt, szemét le nem vette a lányról. Csodálattal töltötte el a szeme elé táruló jelenet. Ha nem lett volna pénze, soha sem lett volna rá esélye, hogy köze legyen egy ilyen gyönyörű teremtéshez.

A lány még tapasztalatlan volt, de elég ügyesen csinálta.

- Mélyebben vedd be a szádba. Ne félj tőle. – azzal erőszakosabban húzta ágyékára a lány fejét.

Elza nehezen fért hozzá az elődomborodó pocaktól. Undorán felülkerekedve igyekezett a férfi utasításait követni, hogy minél hamarabb véget érjen számára ez a borzalom.

- Most nyalogasd egy kicsit. Hú. Ez nagyon jó. – élvezkedett és nyirkos kezével a lány melle után nyúlt. Erősen megmarkolta. Aztán megragadta Elza haját és hirtelen ismét betolta hímtagját a lány húsos ajkai közé.

- Szopjál! – mondta önkívületi állapotban és erőszakosan kezdte ki-be tologatni „farkát” a lány szájában.

A pénisz olykor túl keményen szaladt Elza torkára, de nem tudott szabadulni a férfi szorításából. Reménykedett, hogy megpróbáltatásai már nem tartanak sokáig.

Az ügyvéd hangosan felhorkantott. A lány arcát nekiszorította ágyékának és a szájába élvezett. Elza nem tudott elhúzódni. A férfi végig erősen tartotta, míg a spermát az utolsó pulzálásig ki nem ürítette. A lány érezte, hogy az ondóval megtelik a szájürege. Próbálta kipréselni az ajkai közül. Végre a férfi elengedte és ő megszabadulhatott az anyagától, ami végigfolyt az állán.

A lány nem tudta magát tovább türtőztetni. Kiszaladt a mosdóba. Hányt. Miután megkönnyebbült, alaposan kiöblítette a száját.

Megnyitotta a zuhanyt, levetkőzött és beállt a vízsugár alá. Bőven beszappanozta magát, hogy végre teljesen megszabadulhasson a férfi „mocskától.” Hosszú percekig állt a folyó víz alatt, de még mindig nem érezte magát kellően tisztának. Talán többé nem is fogja már magát annak érezni…

Ismerkedj meg a már kiadott regényeimmel is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eromantika.blog.hu/api/trackback/id/tr136163437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása