Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

EROMANTIKA

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy megpróbáljam minél szélesebb olvasói körhöz eljuttatni írásaimat. Erotikus regényeket írok immár két éve. Az első kettőt magánkiadásban jelentettem meg, de terjeszteni nem tudom. Arra gondoltam, hogy keletkezésük sorrendjében következő, harmadik regényemet részletekben, blog-bejegyzések formájában közzéteszem. Minden kedves erotikabarátnak jó szórakozást kívánok!

Friss topikok

Szegény ember lánya - 31. rész

2014.06.06. 22:38 Alíz Molnár

Csaba tisztában volt vele, hogy milyen fantasztikus nőre talált Elza személyében. Nem csak gyönyörű volt, hanem nagyon jó szerető is. Gyorsan tanult, hamar ráérzett arra, hogyan tudná minél teljesebbé tenni a gyönyört számára. Élvezte, hogy a markában tarthatja a lányt. Úgy tervezte, később majd enged a gyeplőn, ha már sikerült az önbecsülését végleg lerombolnia. Eszébe sem jutott elküldeni, csupán csak jó eszköz volt ez a kezében, hogy Elzát a saját elképzelésének megfelelően formálhassa. Ahogy a lány egyre inkább behódolt neki, úgy nőtt Csaba magabiztossága. Esze ágában sem volt kiengedni a markából.

Elza figyelte partnerét és igyekezett csípőmozgásával minél kellemesebb élményben részesíteni. A férfi kéjes nyögdécselése jó visszajelzés volt a számára. Mindketten egyre hangosabban ziháltak. Majd, egyszer csak Csaba erőteljesen rászorította a lányt az ágyékára. Hímvesszője tövig mélyedt a hüvelyben. A férfi megfeszült, miközben ejakulátuma robbanásszerűen kiürült. Így maradtak még, összeforrva, amíg az utolsó pulzálás is megszűnt. Azután Csaba megcsókolta a lányt és finoman eltolta az öléből.

Elza nem bánta volna, ha még tovább tart az aktus, vagy ha legalább a férfi egy kicsit az ő élvezetével is foglalkozik. Csiklója bizseregve vágyódott egy kis kényeztetésre. Csaba az utóbbi együttléteik alkalmával nem foglalkozott azzal, hogy a lánynak is legyen orgazmusa.

Elza a ruhái után nyúlt.

- Mit csinálsz? – szólt rá a férfi lihegve.

- Felöltözök.

- Mondtam, hogy legyél meztelenül.

- De mégis, meddig?

- Amíg megvacsorázunk… Amíg elmosogatsz… Aztán talán felöltözhetsz.

Elza engedelmeskedett, bár nem nagyon volt ínyére a dolog.

Mire befejezték az evést és a lány a konyhában elpakolt, Csaba ismét megkívánta és újból a magáévá tette. Azután már engedte felöltözni.

Ezt az estét, Elza legnagyobb meglepetésére, a férfi otthon töltötte. Pedig a péntek esti kilengések már rendszeresnek voltak mondhatók. Úgy látszik, a mai nap sikerült makulátlanul kielégítenie Csabát…

Ismerkedj meg a már kiadott regényeimmel is!

Szólj hozzá!

Címkék: regény szex erotika romantika erotikus blog Alice Miller Szegény ember lánya

A bejegyzés trackback címe:

https://eromantika.blog.hu/api/trackback/id/tr726283370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása