Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

EROMANTIKA

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy megpróbáljam minél szélesebb olvasói körhöz eljuttatni írásaimat. Erotikus regényeket írok immár két éve. Az első kettőt magánkiadásban jelentettem meg, de terjeszteni nem tudom. Arra gondoltam, hogy keletkezésük sorrendjében következő, harmadik regényemet részletekben, blog-bejegyzések formájában közzéteszem. Minden kedves erotikabarátnak jó szórakozást kívánok!

Friss topikok

Szegény ember lánya - 28. rész

2014.06.03. 16:31 Alíz Molnár

- Nem rossz. – köszörülte meg a torkát. – De ez így még mindig kevés.

Elza a férfi elé lépett, megcsókolta, miközben felhúzta a pólóját. Odahajolt a szabaddá vált felsőtesthez és lassan végigcsókolta, gyengéden harapdálta. Haladt lefelé, a köldökéig és lejjebb.

Csaba mozdulatlanul állt, kíváncsian várta a fejleményeket.

A lány kioldotta a férfi farmernadrágját és az alsóval együtt, lassan, a térdéig letolta. A kiszabadított hímtag cövekként állt, tettre készen. Elza megmarkolta és lágyan csókolgatni kezdte. Nyelvével végigmasszírozta, majd óvatosan ajkai közé vette. Egészen a torkáig tolta, mintha csak el akarná nyelni az egészet. A férfi lehunyt szemmel adta át magát a kényeztetésnek.

Elza teljes odaadással szívta, szopogatta a péniszt. Teljesen el akarta bűvölni a férfit. Hitt még benne, hogy nincs minden veszve. Talán csak az volt a gond, hogy nem tudott eléggé megfelelni a férfi vágyainak, de majd most! Felnézett a férfira, akinek arcára kiült az élvezet. Teljesen elgyengítette a lány játéka.

Elza egyre szenvedélyesebben gyűrte a szájába a vastag hímtagot, ajkait fáradhatatlanul járatta rajta. Kezével a herezacskót markolászta, finoman masszírozta a heréket.

Csaba egyre jobban zihált. Az ingerek egyre intenzívebbé váltak. Érezte, hogy a lány kicsalja belőle az „anyagát”. Pénisze egyre duzzadtabbá vált a puha ajkak között. Nem bírta tovább. Elza egészen megőrjítette. Még idáig soha sem szopta le ilyen hévvel. Jó volt, nagyon jó. Heréi összerándultak a lány finom ujjai között és a sperma megállíthatatlanul tört elő belőle. Gejzírként lövellt ki, bele a lány szájába. Elza azonban, mintha tudomást sem vett volna az egészről, folytatta az orális ingerlést. Az ondó kicsurrant a száján, végigfolyt a nyakán, egészen a melléig.

Csaba térdei rogyadoztak. Miközben Elza még az alélt hímtagját szopogatta, ő szétkente spermáját a lány mellén.

- Ez aztán nem volt semmi. – mondta, miután magához tért a kábulatból.

Elza elégedetten mosolygott. „Győztem”, gondolta.

Az „aktus” után Csaba a fürdőszobába vette az irányt, hogy rendbe szedje magát. A lány elégedetten várt. A férfi hamar végzett.

- Most már tényleg megyek. – jelentette ki.

- De hát… én azt hittem… – dadogta Elza.

- Tudom, kicsim. Szuper is voltál. De mit tehetnék? Már elígérkeztem. Talán majd legközelebb. – mosolygott a lányra, majd búcsúzóul megcsókolta és kilépett az ajtón.

Elza magára maradt. Csalódott volt, kétségbeesett és mélységesen szomorú. Nehezebb lesz, mint gondolta. Ismét visszakerült vállára a hatalmas sózsák…

Ismerkedj meg a már kiadott regényeimmel is!

Szólj hozzá!

Címkék: regény szex erotika romantika erotikus blog Alice Miller Szegény ember lánya

A bejegyzés trackback címe:

https://eromantika.blog.hu/api/trackback/id/tr86263863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása