Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

EROMANTIKA

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy megpróbáljam minél szélesebb olvasói körhöz eljuttatni írásaimat. Erotikus regényeket írok immár két éve. Az első kettőt magánkiadásban jelentettem meg, de terjeszteni nem tudom. Arra gondoltam, hogy keletkezésük sorrendjében következő, harmadik regényemet részletekben, blog-bejegyzések formájában közzéteszem. Minden kedves erotikabarátnak jó szórakozást kívánok!

Friss topikok

Szegény ember lánya - 7. rész

2014.05.13. 14:27 Alíz Molnár

- Milyen jó kis bige vagy. – lihegte az ügyvéd izgatottan. – Gyere csak ide. – nyújtotta Elza felé a kezét, aki remegve közelebb lépett.

- Ne félj, angyalom. Nem bántalak. – azzal az ölébe húzta a nőt és hevesen csókolni kezdte a nyakát, arcát, száját. A lány önkéntelenül is elhúzódott. A férfi dühösen rádördült.

- Nem ebben állapodtunk meg. Nem akarok ellenállást.

Elza próbált uralkodni magán és hagyta, hogy a férfi azt tegye, amit akar. Ő pedig új lendülettel fúrta ismét a zsíros arcát a lány bőréhez. Elzát elöntötte az undor. Dr. Séra csókjai nyálas nyomot hagytak rajta. Úgy érezte, mintha meztelencsigák hada mászott volna végig a nyakán, arcán. Késztetést érzett rá, hogy letörölje, de nem merte, nem akarta felbosszantani a férfit, aki már hangosan zihált, fújtatott a hamvas test puszta látványától, érintésétől. Puha, párnás tenyerével gyurmászolni kezdte a fedetlen kebleket.

- Milyen szépek, milyen rugalmasak. – vigyorgott kéjesen, majd hozzájuk hajolt és mohón szívogatni, szopogatni kezdte a bimbókat. Azután végignyalogatta a mellek teljes felszínét. Elza behunyta a szemét, hogy legalább a látvány ne taszítsa.

Közben az ügyvéd becsúsztatta a kezét a lány lába közé és virsliujjaival durván dörzsölni kezdte a csiklóját.

- Szereted mi? – lihegte a lány fülébe.

Elza, még ha próbálta volna, akkor sem tudta volna élvezni. Kellemetlen volt az érzés, amit a férfi produkált.

- Mondd, hogy tetszik! – dörzsölte hevesebben a csiklót, majd másik kezével belemarkolt a lány hajába és annál fogva kissé hátrább húzta a fejét. Elza megijedt, nem mert ellenkezni.

- Igen, tetszik. – suttogta.

- Jól van. – engedte el a haját Dr. Séra. – Állj fel, hadd nézzem meg a popódat. – és megfordította a lányt. Mindkét kezével megmarkolta annak fenekét.

- Nem gondoltam, hogy ennyire jó nő vagy. Gyere, hasalj ide az ölembe, hadd gyönyörködjek egy kicsit a seggedben is.

A lány úgy tett, ahogy a férfi utasította. Ráhasalt annak térdeire, az pedig mohón markolászni kezdte a kerek fenekét. Majd hirtelen elkezdte csapkodni. Izgalommal töltötte el a látvány. Egyik kezét ráhelyezte a lány nemi szervére, majd becsúsztatta ujját a puha hüvelyébe. A férfi az élvezettől felhorkantott és gyors ütemben ujjazni kezdte a lányt. Elza rosszul érezte magát. Elhatározta, hogy erőt vesz magán, mindenben a férfi kedvére tesz, csak hogy minél gyorsabban szabaduljon. Igyekezett magát elengedni, ami nem volt számára egyszerű feladat. Az ügyvéd kihúzta ujjait a lány hüvelyéből...

 

Ismerkedj meg a már kiadott regényeimmel is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eromantika.blog.hu/api/trackback/id/tr386159823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása