Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

EROMANTIKA

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy megpróbáljam minél szélesebb olvasói körhöz eljuttatni írásaimat. Erotikus regényeket írok immár két éve. Az első kettőt magánkiadásban jelentettem meg, de terjeszteni nem tudom. Arra gondoltam, hogy keletkezésük sorrendjében következő, harmadik regényemet részletekben, blog-bejegyzések formájában közzéteszem. Minden kedves erotikabarátnak jó szórakozást kívánok!

Friss topikok

Szegény ember lánya - 3. rész

2014.05.09. 17:11 Alíz Molnár

Elza néhány óra múlva visszaérkezett a kért iratokkal. Félénken bekopogott az iroda ajtaján. Dr. Séra kellemetlen, reszelős hangján felhorkant.

- Tessék!

- Most nem alkalmatlan? – dugta be a lány a fejét az ajtón bizonytalanul. Az ügyvéd felnézett az aktáiból.

- Gyere csak, gyere. – sürgette a lányt, miközben felállt és ismét a kanapéhoz lépett. Elza becsukta az ajtót és közelebb lépett, majd a papírokat átnyújtotta „jótevőjének”.

- Ülj csak le!

A lány engedelmesen helyet foglalt, és figyelmesen fürkészte az ügyvéd arcát, aki az iratokba mélyedve leült mellé. Miközben átfutotta a papírokat, kezét ismét a lány combjain pihentette.

- Ühüm… Igen… Ühüm… – mormogott olvasás közben. – Nincs olyan nagy baj. – nyögte ki végül és kezét feljebb csúsztatta a lány combjain, a szoknya alá.

Elza összeszorította a lábait. A férfi persze ezt észrevette, arca idegesen megrándult. A lány ölébe ejtette az iratokat, felállt és beült az íróasztala mögé.

Hangja már közel sem volt olyan barátságos, mikor megszólalt. Hivatalos volt és kimért.

- Igen. A szerződés hiteles. De van egy záradék, ami szerint, ha az apja egy héten belül rendezi a tartozását, ami a kamattal már száztízezerre rúg, akkor a tanya a maguké marad. Persze, ehhez még hozzájön tízezer forint, ami az én illetékem… khm… a tanácsadásért és az ügyintézésért, persze ha igényled.

Elzának elkerekedett a szeme.

- Hogy mennyit? De hát honnan vegyek elő annyi pénzt? Istenem, mit csináljak most? – kérdezte kétségbeesve.

- Én tudnék esetleg segíteni. – felelte az ügyvéd, miközben végigmustrálta a lányt és megtörölte kézhátával a szája szélét.

Elzát rossz érzés kerítette hatalmába.

- Valóban? – kérdezte remegő hangon.

- Oda tudnám adni azt a pénzt, persze nem ingyen. Bizonyos ellenszolgáltatásért cserébe. – dőlt hátra a székében, miközben izgatottan méregette a lányt.

- Ezt hogy érti?

- Szerinted? Soha sem tudnád megadni azt a pénzt. Sehol nem kapnál hitelt sem. Így mindketten jól járnánk. Igazán gusztusos vagy. Meg aztán, nincs abban semmi rossz. Pusztán csak néhány alkalommal, mondjuk, négyszer a kedvemre teszel, és a kistesóid nem kerülnek intézetbe. Hát olyan nagy ár ez?

- Soha!

- Na, csak ne olyan nagy hévvel! Még a végén megharagszom és nincs ajánlat. Holnap reggelig gondolkozhatsz, utána már nem tartom fenn a lehetőséget. És most menj, ne rabold a drága időmet.

Elza összetörten hátrált az ajtó felé. Miután becsukta az ajtót, szinte futva hagyta el az irodát. „Micsoda szemét alak!”, dühöngött magában...

Ismerkedj meg a már kiadott regényeimmel is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eromantika.blog.hu/api/trackback/id/tr496144022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása