Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

EROMANTIKA

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy megpróbáljam minél szélesebb olvasói körhöz eljuttatni írásaimat. Erotikus regényeket írok immár két éve. Az első kettőt magánkiadásban jelentettem meg, de terjeszteni nem tudom. Arra gondoltam, hogy keletkezésük sorrendjében következő, harmadik regényemet részletekben, blog-bejegyzések formájában közzéteszem. Minden kedves erotikabarátnak jó szórakozást kívánok!

Friss topikok

Szegény ember lánya - 38. rész

2014.06.18. 17:50 Alíz Molnár

A lány tekintete a távolba révedt, mintha csak látná a vágyainak világát.

- Először is, befejezném a középiskolát. Aztán szeretnék egy biogazdaságot létrehozni. Vennék földet, tartanék teheneket. Szívem szerint, mindenből egy keveset. Zöldségtermesztés, tejtermékek, baromfi. De az is lehet, hogy csak egy dologra szakosodnék. Annyira ezen nem gondolkoztam, hisz’ olyan elérhetetlen. Közben tanulnék főiskolán, később pedig magamhoz venném az öcséimet. Butaság, nem?

Szilvia figyelmesen hallgatta.

- Egyáltalán nem butaság. – felelte őszintén. – Ráadásul, nem is biztos, hogy olyan elérhetetlen. – tette hozzá. – Csak, bizonyos áldozatokat kell olykor hozni azért, hogy a vágyaink beteljesedjenek. Talán mégsem vagy annyira eltökélt, mint amilyennek magadat tartod.

Elza kezdett felocsúdni a kezdeti sokkból, amit Szilvia okozott a szavaival. Mélyen hallgatott, miközben próbálta reálisan átgondolni a hallottakat.

- Mégis, milyen férfiak járnak hozzád? – kérdezte halkan.

Barátnője elmosolyodott. Úgy látszik, Elza mégsem zárkózik már el olyan mereven a lehetőségtől.

- Átlagos emberek. Kulturáltak. Jogászok, tanárok, hivatalnokok, vállalkozók. Családapák, suhancok. Egyszóval, „tisztességes férfiak”.

- Mégis milyen velük?

- Jaj, kicsim, hát milyen lenne? Szexeltél már, nem? Pont olyan. Csak éppen mindig mással és a kuncsaft kívánsága szerint. De természetesen, csak amennyit és amit bevállalsz. Ez már előre le van fixálva az ügyféllel, mint ahogy az ár is.

- Félnék tőle. Mármint az egésztől. – közölte Elza.

- Ez természetes. Így van ezzel mindenki. De nem lennél egyedül, hisz’ ott lennék neked én. Mindenben segítenék.

- Nem is tudom…

Ajánlom figyelmedbe a már megjelent regényeimet is!

Szólj hozzá!

Címkék: regény szex erotika romantika erotikus blog Alice Miller Szegény ember lánya

A bejegyzés trackback címe:

https://eromantika.blog.hu/api/trackback/id/tr336361139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása