Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

EROMANTIKA

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy megpróbáljam minél szélesebb olvasói körhöz eljuttatni írásaimat. Erotikus regényeket írok immár két éve. Az első kettőt magánkiadásban jelentettem meg, de terjeszteni nem tudom. Arra gondoltam, hogy keletkezésük sorrendjében következő, harmadik regényemet részletekben, blog-bejegyzések formájában közzéteszem. Minden kedves erotikabarátnak jó szórakozást kívánok!

Friss topikok

Szegény ember lánya - 26. rész

2014.06.01. 13:37 Alíz Molnár

Az elkövetkező két hét harmonikusan telt a számukra. Elza tökéletesen érezte volna magát, ha munkahelye is van. Bár a férfi igyekezett őt megnyugtatni, hogy ne törődjön ezzel, hiszen vezeti a háztartást, ami nem lebecsülendő feladat. Ha úgy veszik, egyfajta szimbiózisban élnek. Csaba biztonságot nyújtott a lány számára. Majdhogynem minden szabadidejét Elzával töltötte. Olyankor maradt csak ki egy-egy éjszakára, amikor a haverokkal jöttek össze. Egy egészen más világot tárt fel Elza előtt. Bevezette a gyönyörök világába. Megtanította a szerelmeskedés csodáira, amit aktívan űztek is. A lány, nap mint nap, alig várta már, hogy a fiú hazaérjen, folyton kívánta. Újra és újra át akarta vele élni a kéj csúcsát.

Elza ma hamarabb lett készen a fürdéssel a szokottnál, most kihagyta a relaxáló mártózást. Nem akarta sokáig váratni a párját.

Csaba észre sem vette a lányt, aki nesztelenül megállt a szobaajtóban. A férfi háttal volt neki, telefonált.

- Persze, hogy nekem is hiányzik már. – mondta a mobilba, majd rövid hallgatás után folytatta.

- Hogy micsoda? Na, majd a szavadon foglak. Imádom, amikor olyan kis vadmacska vagy. Már alig várom. A gondolattól is feláll… – ismét hallgatott, majd felnevetett. – Jól van bébi, csók neked is. Szia.

Elza döbbenten állt. Meg kellett kapaszkodnia az ajtófélfában, megszólalni sem tudott. Csaba, miután befejezte a beszélgetést, megfordult. Meglepődve vette észre a lányt.

- Te már megfürödtél? – kérdezte kissé zavartan.

- Mi folyik itt? – kérdezett vissza Elza remegő hangon…

Ismerkedj meg a már kiadott regényeimmel is!

Szólj hozzá!

Címkék: regény szex erotika romantika erotikus blog Alice Miller Szegény ember lánya

A bejegyzés trackback címe:

https://eromantika.blog.hu/api/trackback/id/tr936247830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása