Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

EROMANTIKA

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy megpróbáljam minél szélesebb olvasói körhöz eljuttatni írásaimat. Erotikus regényeket írok immár két éve. Az első kettőt magánkiadásban jelentettem meg, de terjeszteni nem tudom. Arra gondoltam, hogy keletkezésük sorrendjében következő, harmadik regényemet részletekben, blog-bejegyzések formájában közzéteszem. Minden kedves erotikabarátnak jó szórakozást kívánok!

Friss topikok

Szegény ember lánya - 23. rész

2014.05.29. 13:37 Alíz Molnár

Csaba finom mozgásba kezdett, majd egyre szaporábbá váltak mozdulatai. Mindketten nyögdécselve adták át magukat az egyesülésnek. Az aktus közben hevesen csókolóztak. A lány belekapaszkodott a férfi széles hátába és, egy-egy erőteljesebb lökésnél, körmeit belemélyesztette. Nem volt durva, de a partnerét újabb és újabb kemény behatolásra ösztönözte vele.

Közeledett a kéj, melyet Csaba már nem tudott tovább visszatartani, bármennyire is szerette volna még a lány teste által nyújtott gyönyört tovább élvezni. Heréi megfeszültek, majd összerándulva kipréselték tartalmukat, mely hatalmas erővel ürült ki a lány vaginájába. Hangosan felnyögött, és még egyszer tövig tolta péniszét Elza barlangjának mélyére, mely ellenállás nélkül fogadta magába a méretes „szerszámot”.

Mindketten hangosan felnyögtek, ahogy a csúcsra értek. Az érzés robbanásszerűen tört fel bennük, mely minden egyes szívdobbanásukkal terjedt szét testük összes zugába. Lassan ellazultak izmaik és gyengéd csókolózás után szétváltak. Az elernyedt hímtag méretét vesztve kicsúszott kéjbölcsőjéből.

Csaba lefordult a lányról, aki fejét a mellkasára tette. A férfi pedig finoman simogatta hosszú, selymes haját. Lehunyt szemmel feküdtek, így élvezve még a kábulat utolsó pillanatait.

Elza számára ezek a boldogság pillanatai voltak. Felülíródtak a rossz szexuális élményei. Soha sem gondolta, hogy ez ilyen jó is lehet.

 

Első élményei egy kamasz fiúval estek meg, aki szintén tapasztalatlan lévén nem hozott emlékezetes pillanatokat a lány számára. Próbálkozásaik, mert azok csak annak voltak mondhatók, csupán néhány alkalomra tehetők. Elza csalódott volt. Másmilyennek képzelte a szexet, de – mondhatni, – nem érzett semmi különöset. Az ügyvéddel szerzett negatív élmények pedig majdhogynem minden illúziót leromboltak benne.

De most megtörtént az áttörés. Ez volt, amire vágyott, ilyesmiről ábrándozott. Az pedig fel sem merült benne, hogy ezt még fokozni is lehet. Hát mégis csak megtörténhet vele a jó! Talán mégsem kell kiváltságosnak lenni a szerelemhez!

Újra felvillant benne a remény, hogy van számára jövő, hogy jobb sorsra érdemes. Itt, Csaba mellett, másnak érezte magát. Nem csupán egy szerencsétlen család sarja volt, hanem lehetett. Igazi, hétköznapi átlagember, akinek szívében csodálatos érzés éledezett…

Ismerkedj meg a már kiadott regényeimmel is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eromantika.blog.hu/api/trackback/id/tr126228012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása