Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

EROMANTIKA

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy megpróbáljam minél szélesebb olvasói körhöz eljuttatni írásaimat. Erotikus regényeket írok immár két éve. Az első kettőt magánkiadásban jelentettem meg, de terjeszteni nem tudom. Arra gondoltam, hogy keletkezésük sorrendjében következő, harmadik regényemet részletekben, blog-bejegyzések formájában közzéteszem. Minden kedves erotikabarátnak jó szórakozást kívánok!

Friss topikok

Szegény ember lánya - 22. rész

2014.05.28. 17:01 Alíz Molnár

Csaba ekkor fölállt a fotelből és ölbe kapta a törékeny teremtést. Elza elgyengülten omlott a karjaiba. A férfi az ágyhoz lépett vele, azután óvatosan letette. Gyors mozdulattal kibújt az ingjéből és a lány mellé heveredett.

Elza csodálattal szemlélte az izmos felsőtestet, melyet tenyerével lágyan végigsimított, miközben Csaba fölé hajolt, hogy puha ajkaival is felfedezhesse. Lágy csókokkal szőtte be a férfi mellkasát. Nyelvével csiklandozta, majd finoman harapdálta, végighaladva egészen az ágyékáig.

Csaba libabőrös lett, pénisze megkeményedett nadrág-általi fogságában. Kezei vándorútra keltek, hogy végre tapinthassák a lány testének domborulatait. Tenyerét végigcsúsztatta a melleken, a karcsú derékon, majd a csípőjénél kicsit megtorpant és a pólóját a szélénél megragadva, finoman lesegítette a lányról.

Végre, most már csupasz valójában is megpillanthatta. Pont, ahogy elképzelte. Bőre hibátlan, selymes. A mellei szabályosak, kerekek, mint két kívánatos alma. A rózsaszín bimbók szinte igézően hívogatóak voltak. A férfi, behódolva a mágikus csábításnak, a lányt hátára döntötte, megmarkolta kebleit, melyek lágyan simultak a tenyerébe. Egy pillanatra Elza arcára pillantott, akit még szebbé tett az izgalom, majd ajkaival rátapadt a mellbimbójára. Nyelvét körbefuttatta rajta, majd finoman szívogatta. „Éhsége” azonban nem szűnt, egyre csak fokozódott benne a vágy, hogy végre ezt a gyönyörű testet magáévá tehesse.

Elza teste izzott, Csaba teljesen felkorbácsolta benne a szenvedélyt. Övé akart lenni, vágyott rá, hogy az „kizsákmányolja” a testét. Szinte feltálalta bájait a partnerének, aki mohón rá is vetette magát.

Együtt sikeresen megszabadultak a lány rövidnadrágjától, apró kis alsóneműjétől. Most már teljesen meztelenül feküdt, izgalomtól remegve. Látta a férfin, hogy őt is megállíthatatlanul hajtja a vágy. Ez elégedettséggel töltötte el, ugyanakkor ösztönzőleg is hatott rá.

Tekintetük egy pillanatra találkozott, majd Csaba szájával most már Elza szeméremajkait kényeztette. A lány felsóhajtott, a férfi pedig nyelvével kutakodni kezdett az érzékeny testrészen. Finoman végigjárt minden kis zugot, majd a csiklóra csúszva finom játékba kezdett vele. Elza teste vonaglott a csodálatos érzéstől. Nemi szerve egyre sikamlósabbá vált. Halkan nyögdécselt, biztatólag hatva a folytatásra.

Csaba nem bírta tovább tartóztatni magát, hímtagja egyre jobban követelőzött, heréi feszültek tartalmuktól. Kiszabadította péniszét és bevezette a lány tátongó nemi szervébe. Felnyögött, ahogy a hüvely, bársonyos falával, körbefogta hímvesszőjét.

Elza lábaival átölelte a férfi csípőjét.

- Ahh! – szökött ki belőle a sóhaj, mikor Csabi beléhatolt.

- Nem lesz baj? – kérdezte a férfi lihegve.

- Nem. Szedek tablettát. – válaszolta kábulatában Elza…

Ismerkedj meg a már kiadott regényeimmel is!

Szólj hozzá!

Címkék: regény szex erotika romantika erotikus blog Alice Miller Szegény ember lánya

A bejegyzés trackback címe:

https://eromantika.blog.hu/api/trackback/id/tr666223822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása