Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

EROMANTIKA

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy megpróbáljam minél szélesebb olvasói körhöz eljuttatni írásaimat. Erotikus regényeket írok immár két éve. Az első kettőt magánkiadásban jelentettem meg, de terjeszteni nem tudom. Arra gondoltam, hogy keletkezésük sorrendjében következő, harmadik regényemet részletekben, blog-bejegyzések formájában közzéteszem. Minden kedves erotikabarátnak jó szórakozást kívánok!

Friss topikok

Szegény ember lánya - 9. rész

2014.05.15. 14:40 Alíz Molnár

Kilépett a zuhany alól és megtörölközött. Tekintete a levetett fehérneműre tévedt. Vajon megúszta az estét „ennyivel”? Fel merje-e venni már a saját ruháját? Döntött. A finom textil után nyúlt és beleejtette a szatyorba. Azután belebújt egyszerű kis ruhájába. Ettől kicsit jobban érezte magát. Óvatosan kikukucskált az ajtón. Az ügyvéd hanyatt fekve elterült az ágyon, mint egy döglött varangy. Elza megnyugodva látta, hogy a férfi már felhúzta a nadrágját. „Talán a szíve nem is bírna többet”, gondolta, majd kicsit felbátorodva belépett a hálóba. Dr. Séra felkönyökölt és tekintetét a lányra szegezte.

- Nem tetszik, hogy ilyen finnyás vagy. – mondta.

Mert, mire számítottál? Nézhetnél néha tükörbe is, te dagadt disznó”, gondolta magában Elza, de nem tett megjegyzést. A férfi pedig folytatta.

- Remélem, ezt a kényeskedő stílust hamar levetkőzöd. Tudod, ha érzékenyebb lennék, még rosszul is esett volna. Akkor pedig így mindent elrontanál.

Elza továbbra is hallgatott.

- Látom, kész vagy. Te még ebben a… hogy is mondjam… egyszerű kis ruhácskában is nagyon jól festesz. – és szemeivel szinte végigtapogatta a lányt. – Akkor talán indulhatnánk is. – folytatta. – Vagy szeretnéd megvárni míg újra kipendülök? – és fakutyamód felröhögött.

- Menjünk. – válaszolt a lány és a nyomaték kedvéért a bejárati ajtó felé lépett.

A férfi feltápászkodott, a tükör előtt megállva még lesimította gyér haját és a lány mellé lépett. Kinyitotta Elza előtt az ajtót, aki megindult kifelé. A férfi még beleszippantott az előtte haladó lány hajába és búcsúzóul belemarkolt a fenekébe. Elza összerezzent, és lépteit szaporábbra fogta...

 

Ismerkedj meg a már kiadott regényeimmel is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eromantika.blog.hu/api/trackback/id/tr356169682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása