Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

EROMANTIKA

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy megpróbáljam minél szélesebb olvasói körhöz eljuttatni írásaimat. Erotikus regényeket írok immár két éve. Az első kettőt magánkiadásban jelentettem meg, de terjeszteni nem tudom. Arra gondoltam, hogy keletkezésük sorrendjében következő, harmadik regényemet részletekben, blog-bejegyzések formájában közzéteszem. Minden kedves erotikabarátnak jó szórakozást kívánok!

Friss topikok

Szegény ember lánya - 6. rész

2014.05.12. 18:08 Alíz Molnár

A következő két nap rettegéssel telt Elza számára. Nem tudta mikor hajtják be rajta az ígéretét. Harmadnap az ügyvéd, mikor a szobájába menet elhaladt mellette, megszólította.

- Gyere az irodámba.

A lány letette a portörlő ruhát és követte a férfit. Dr. Séra leült az íróasztalához.

- Csukd be az ajtót.

Elza követte az utasítást.

- Itt ez a mobil. Legyen mindig bekapcsolva, hogy bármikor elérhesselek.

A lány némán eltette a telefont.

- Ma este érted megyek. Este kilencre legyél kész.

Elza bólintott.

- Aztán szép legyél ám! – a férfi nézte a lányt, aki kerülte a tekintetét.

- Értetted?

- Igen.

- Jól van. Most mehetsz a dolgodra.

Elzának nem kellett kétszer mondani, sietősen távozott.

 

Túl gyorsan telt a nap hátralevő része, vészesen közeledett a megbeszélt időpont. Nem sok ruhája volt Elzának. Felvette a legcsinosabbat, bár az is elég szerény öltözet volt. Pontban kilenckor megállt egy autó a ház előtt. Elza nehéz léptekkel indult el felé. Gyomra görcsben volt az idegességtől. Szó nélkül szállt be az autóba. A férfi nem bánta a lány szótlanságát, elhajtott vele.

A szomszéd településre mentek, egy fogadóba. A szoba már le volt foglalva. Az ügyvéd egyre izgatottabb volt. Beléptek a szobába. A férfi egy papírtáskát dobott le az ágyra.

- Ezt vedd fel!

Elza megfogta a szatyrot és elvonult vele a fürdőbe. Remegő kézzel vette ki a tasak tartalmát. Egy vörös fűző volt, harisnyatartóval. Nézte a drága fehérneműt, soha sem volt még köze ilyen ruhadarabhoz. Levetkőzött. Felvette a kapott öltözéket. A fűző hátul kapcsos volt, oldalán csupa csipke, elöl a melleket fedetlenül, szabadon hagyta. Óvatosan felhúzta a finom, selymes combfixet és rögzítette a harisnyatartóhoz. Pont a mérete volt. Dr. Séra, látszik, járatos az efféle holmik terén. Belenézett a tükörbe. Alig ismert magára. Egy dögös, szexi nő nézett rá vissza. Nem akart így mutatkozni a férfi előtt. Legszívesebben elbújt volna. Húzta az időt, de az ügyvéd már türelmetlenül várta.

- Mi tart ennyi ideig? Meddig várakoztatsz még? – hangzott a szoba felől az ingerült férfi hangja.

Elza nagy levegőt vett és kilépett a fürdőszobából, kezeit a fedetlen keblei előtt tartva.

- Ne takargasd magad, hadd lássalak.

A lány kelletlenül leeresztette a karjait…

Ismerkedj meg a már kiadott regényeimmel is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eromantika.blog.hu/api/trackback/id/tr716156721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása