Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

EROMANTIKA

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy megpróbáljam minél szélesebb olvasói körhöz eljuttatni írásaimat. Erotikus regényeket írok immár két éve. Az első kettőt magánkiadásban jelentettem meg, de terjeszteni nem tudom. Arra gondoltam, hogy keletkezésük sorrendjében következő, harmadik regényemet részletekben, blog-bejegyzések formájában közzéteszem. Minden kedves erotikabarátnak jó szórakozást kívánok!

Friss topikok

Szegény ember lánya - 42. rész

2014.06.26. 14:04 Alíz Molnár

Miután a fővárosba értek, Szilvia irányításával, ígéretéhez hűen, elkezdték letenni Elza „üzletének” beindításához az alapokat. Először is, kerestek egy egyszobás lakást egy csendes környéken. Találtak is egy ötödik emeletit. Szilvia szerint praktikus, ha magasabb szinten van, mert nincs olyan szem előtt. Ha lentebbi lakásról van szó, bárkinek szembetűnhet, hogy folyton más férfiak fordulnak meg ott, így meg az érkező vendégekről nem lehet tudni, hogy hová is mennek.

Következő lépésként vettek Elzának egy mobiltelefont, majd néhány szexi fehérneműt, amiben leendő vendégeit fogadhatja. Azután Szilvi elvitte a fodrászhoz, beszáríttatta a haját, hazaérve pedig készített róla néhány erotikus képet. Végezetül, az interneten elkészítette barátnője fényképes hirdetését. Minden készen állt. Vártak.

A telefon pedig hamarosan meg is csörrent. Elza remegő kézzel vette fel. Szilvia biztatóan nézett rá, mellyel erőt sugárzott számára. Gyorsan jelentkezett az első kuncsaft.

A telefonból kellemes férfihang szólt, mely hallatán Elzából elszálltak a félelmek. Meg is beszélt vele egy időpontot, majd lefixálták az árat és a részleteket...

Ajánlom figyelmedbe a már megjelent regényeimet is!

Szólj hozzá!

Címkék: regény szex erotika romantika erotikus blog Alice Miller Szegény ember lánya

A bejegyzés trackback címe:

https://eromantika.blog.hu/api/trackback/id/tr256421627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása